Romana
Cos de cumparaturi 0,00  Lei

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Termeni si conditii

1. GENERAL

Multumim ca ai ales mathis.ro!

Acest site, mathis.ro (numit in continuare site-ul, noi, al nostru), este site-ul oficial de shopping online al magazinului Mathis, si este proprietatea AXC Multi - Production SRL. Mathis este marca inregistrata a AXC Multi - Production SRL.

Accesul si utilizarea mathis.ro, a informatiei, serviciilor si produselor, sunt reglementate de urmatorii Termeni si Conditii si de Securitatea Informatiilor. Folosirea mathis.ro, vizitarea site-ului sau cumpararea produselor, reprezinta acceptul tau in ceea ce priveste Termenii si Conditiile si Securitatea Informatiilor. In consecinta te rugam sa le citesti cu maxima atentie, iar in cazul in care nu esti de acord cu acestea te rugam sa nu plasezi comanda pana nu sunt lamurite punctele neclare.

Termenii si Conditiile pot fi actualizate si modificate in functie de politicile interne ale societatii sau reglementarile in domeniu, fara nici o notificare prealabila, deci te sfatuim sa verifici periodic aceste pagini si sa iei la cunostinta modificarile.

2. PRODUSE. CONFIGURARE PRODUSE. PERSONALIZARE

Mathis.ro ofera spre vanzare produse confectionate din piele naturala de inalta calitate si material textile de lux.

Configurarea produselor pe mathis.ro se face de tine prin completarea specificatiilor produsului, dupa cum urmeaza:

• Marime. Te rugam sa iti alegi marimea potrivita dupa studierea cu atentie a Ghidului de Marimi (link direct catre table cand dai click pe cuvant) dar si a informatiilor specifice fiecarui produs din pagina de produs, sectiunea Marime. Marimile pot varia usor de la un model la altul. Dimensiunile prezentate sunt aproximative. Modelul ales poate avea o influenta nesemnificativa asupra marimii. Marimile afisate corespund aproximativ sistemului de marimi Italian.

• Culoare. Te rugam sa iti alegi culoarea dupa studierea cu atentie a imaginilor si informatiilor descriptive. Culorea poate avea o influenta asupra ‘imaginii’ modelului ales. Culorile prezentate pe site sunt disponibile permanent. Deoarece nu lucram cu stocuri, produsele vor fi confectionate numai in urma efectuarii unei comenzi. Micile imperfectiuni sau usoarele variatii de culoare sunt calitati ale unui produs confectionat din piele naturala.

Facem toate demersurile pentru afisarea reala si corecta a imaginilor si informatiilor de mai sus, totusi, in functie de calibrarea si rezolutia monitorului tau, aceste informatii pot fi diferite fata de original. 

Te rugam sa ai in vedere ca produsele Mathis sunt manufacturate pe comanda, dupa specificatiile configurate de tine – culoare, masura, altele – si deci esti pe deplin responsabil de ‘imaginea’ produsului final. 

Mathis.ro garanteaza calitatea produsului achizitionat.
Pagina de produs contine toate imaginile si informatiile necesare, inclusiv posibilitatea de ‘zoom’ asupra produsului. Totusi, daca ai nevoie de informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi la office@mathis.ro.

3. COMANDA

Dupa alegerea produselor cu specificatiile dorite de tine, acestea pot fi comandate prin adaugarea in Cos.

Efectuarea unei comenzi pe mathis.ro, este echivalenta cu o oferta de cumparare a produselor in Termenii si Conditiile de pe site si ne da dreptul de a utiliza informatiile tale personale.

Poti sa efectuezi comanda pe mathis.ro indiferent daca ai sau nu cont personal pe site, insa in ambele cazuri sunt necesare datele tale personale.

Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza comanda ta.

4. DATE PERSONALE

Pentru a utiliza mathis.ro este recomandat sa iti faci un cont personal si este necesar sa furnizezi date personale detaliate: nume si prenume, adresa de email, numarul de telefon, adresa de livrare/facturare, tara, data nasterii si alte informatii, la cerere.

Te rugam sa actualizezi informatiile in contul tau personal ori de cite ori datele tale personale se modifica. Toate datele personale trebuie sa fie reale, corecte si complete. 

Ne rezervam dreptul de a-ti refuza acceptul de utilizare a site-ului, fara nici o obligatie fata de tine, fara notificare. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptul de utilizare sau de a restrictiona accesul anumitor persoane la acest site, din orice motiv, pe proprii considerente.

Pentru protectia ta dar si pentru mentinerea securitatii pe site, ne rezervam dreptul de a efectua periodic verificari si filtre pe datele personale inregistrate. Te rugam sa citesti paragraful Confidentialitate. Siguranta datelor. pentru a fi informat de modul in care vom folosi datele tale personale.

5. CONFIRMARE COMANDA

Confirmarea comenzii tale se va face printr-un email explicit de confirmare, astfel:

• plata cash (ramburs la curier) – comanda se confirma dupa verificarea datelor personale si detaliilor comenzii

• plata prin card (online) – comanda se confirma dupa verificarea datelor personale, detaliilor comenzii si confirmarea platii de partenerul Mobilpay

• plata prin banca – comanda se confirma dupa verificarea datelor personale, detaliilor comenzii si confirmarea platii de catre banca 

Ne rezervam dreptul de a refuza comanda ta in urmatoarele cazuri: nu se poate confirma plata, exista restrictii de livrare in zona respectiva, produsul este retras sau nu satisface standardele noastre de calitate, informatiile tale personale nu sunt acceptate. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza comanda ta din orice motiv, pe proprii considerente.

NOTA: Adresa de livrare nu mai poate fi modificata dupa ce comanda a fost confirmata. 

Toate comenzile sunt stocate in baza noastra de date. Te rugam insa sa pastrezi si tu corespondenta cu noi si confirmarea comenzii.

6. ANULARE COMANDA

Daca doresti sa anulezi o comanda te rugam sa te adresezi echipei Relatii Clienti care va face tot posibilul sa indeplineasca solicitare ta, insa, din pacate, nu putem garanta anularea comenzii tale odata ce aceasta a fost confirmata si trimisa in productie.

Daca doresti sa anulezi comanda dupa ce aceasta a fost confirmata si trimisa in productie, avind in vedere ca s-a inceput manufacturarea produselor, ne rezervam dreptul de a retine sumele achitate de tine in avans reprezentand cheltuieli ocazionate de manufacturarea produsului.

Daca vrei sa anulezi comanda dupa ce aceasta a fost expediata te rugam sa verifici sectiunea Retururi.

NOTA: Anularea comenzilor in mod repetat de catre acelasi client este considerata abuz.

7. POLITICA DE PRETURI. TAXE

Toate preturile sunt afisate explicit pe mathis.ro si sunt exprimate in RON/EUR/USD in functie de destinatie.

• Livrare nationala – preturile includ TVA.

• Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene – preturile includ TVA si alte taxe (regim DDP – delivery duty paid).

• Livrare internationala in afara Uniunii Europene – preturile nu includ TVA, taxe vamale si alte taxe specifice (regim DDU – delivery duty unpaid). Taxele specifice fiecarei destinatii vor fi calculate si facturate separat de firma de curierat si vor fi suportate de tine.

Preturile nu includ taxele de livrare.

Modificarea destinatiei influenteaza pretul produselor si taxele de livrare aferente.

Preturile afisate pe site sunt preturile care se aplica la momentul cumpararii. Preturile afisate pot fi schimbate fara o notificare prealabila, insa aceste schimbari nu vor afecta comenzile deja confirmate.

Factura fiscala aferenta comenzii tale este emisa pe persoana fizica, insa, la cerere, poate fi emisa si pe persoana juridica. Factura fiscala este emisa in RON pentru comenzile nationale si in EUR pentru comenzile internationale.

NOTA: Daca doresti factura pe persoana juridica, te rugam sa ne mentionezi toate detaliile pe email la plasarea comenzii; odata ce factura a fost emisa, aceasta nu mai poate fi modificata.

8. METODE DE PLATA

Mathis.ro accepta 3 metode de plata a comenzilor: cash (ramburs la curier - numai pentru Romania), plata card (online) sau banca. 

• Plata cash este disponibila numai in cazul livrarilor in Romania si se efectueaza la reprezentantul firmei de curierat in momentul primirii coletului. Plata cash   este disponibila in showroom

• NOTA: Te rugam sa achiti exact valoarea comenzii care ti-a fost confirmata pe email; nu ne facem responsabili pentru solicitarile suplimentare efectuate de catre reprezentantii firmei de curierat.

• Plata prin card - partener MobilPay™. Carduri acceptate: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, PayPal. Procesarea platilor se efectueza prin procesatorul de plati MobilPay™ si este extrem de sigura, pentru procesarea platilor folosindu-se sistemul 3D Secure si conexiuni securizate. MobilPay™ nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare astfel incat informatiile tale sunt in siguranta. Mai mult, prin inrolarea cardului in programul 3D Secure poti obtine o parola suplimentara special creata pentru plata online, pe care o poti folosi ca PIN virtual. Aceste plati se realizeaza in paginile securizate ale procesatorului de plati, mathis.ro nu are acces la datele cardului tau.

• Plata prin banca: in conturile societatii care ti se vor mentiona explicit pe email. Toate comisioanele bancare aferente acestor tranzactii sunt suportate de tine.

9. LIVRARI

Mathis.ro livreaza national si international prin firmele de curierat rapid partenere.

• Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania, Suedia, Ungaria.

• Livrare internationala in afara Uniunii Europene.

In cazul livrarilor internationale in tarile care nu sunt afisate online, modalitatea de livrare va fi comunicata explicit prin email.
Pentru mai multe informatii despre livrarile te rugam sa ne scrii la office@mathis.ro.

NOTA: Adresa de livrare nu mai poate fi modificata dupa ce comanda a fost confirmata.

NOTA: Comenzile pot fi ridicate din showroom.

Termen de livrare:

Toate comenzile Mathis sunt procesate si expediate in timpul programului (Luni – Vineri 16:30-20:00 EET).
Mathis.ro ofera spre vanzare produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Procesul de productie dureaza pana la 10 zile lucratoare la care se adauga timpul de tranzit pana la destinatie.

• Livrare standard – procesul de productie dureaza pana la 10 zile lucratoare de la data confirmatii comenzii pe email, in functie de disponibilitatea in productie.

• Timpul de tranzit pana la destinatie pentru livrarile nationale, exprimat in zile lucratoare: 1-3 zile.

• Timpul de tranzit pana la destinatie pentru livrarile in UE, exprimat in zile lucratoare: Austria 3 zile, Belgia 5 zile, Bulgaria 2 zile, Cehia 4 zile, Croatia 6 zile, Danemarca 5 zile, Franta 5 zile, Germania 4 zile, Grecia 4 zile, Irlanda 6 zile, Italia 4 zile, Luxemburg 5 zile, Marea Britanie 6 zile, Olanda 5 zile, Polonia 4 zile, Portugalia 6 zile, Slovacia 2 zile, Spania 6 zile, Suedia 6 zile, Ungaria 2 zile.

• Timpul de tranzit pana la destinatie pentru livrarile in afara UE, exprimat in zile lucratoare: in curand.

10. Urmarirea comenzii

Atunci cind comanda ta va fi expediata vei primi un email cu numarul de AWB si detalii pentru urmarirea status-ului comenzii.

10.1 Orar de livrare

Comenzile sunt livrate de curier de Luni pina Vineri intre orele 9:00-20:00 la adresa mentionata in comanda. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.

NOTA: Avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu putem solicita curierului livrarea la o anumita ora sau la o anumita data.

NOTA: Avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat partenera.

NOTA: Adresa de livrare nu mai poate fi modificata dupa ce comanda a fost confirmata.

NOTA: Firma de curierat are obligatia sa efectueze 2 incercari de livrare. In cazul in care, in urma celor 2 incercari de livrare, comanda nu poate fi livrata, coletul se va intoarce retur la expeditor iar comanda ta va fi anulata. Se poate solicita firmei de curierat o a 3-a incercare de livrare contra cost, insa acest cost va fi suportat integral de tine. In orice caz, in aceasta situatie, ne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate de tine in avans reprezentand cheltuieli ocazionate de manufacturarea produsului si cheltuieli de transport.

11. RELATII CLIENTI

Pentru orice sugestie, recomandare, observatie te rugam sa ne scrii la office@mathis.ro sau sa ne contactezi la numarul +0736007636 de Luni pina Vineri intre orele 16:30 – 20:00.

12. INFORMATII LEGALE
12.1 Drepturi de autor / marca inregistrata

Tot continutul site-ului mathis.ro, cu referire exacta, dar fara sa ne limitam, la: design, grafica, logo, text, video, imagini, simboluri, script-uri, cod sursa si alte date, este proprietatea AXC MULTI-PRODUCTION SRL si este protejat prin legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Orice folosire a acestor informatii fara acordul explicit al AXC MULTI-PRODUCTION SRL, este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Brand-ul si sigla Mathis sunt marci inregistrate, proprietate a AXC MULTI-PRODUCTION SRL.

12. 2 Link-uri

AXC MULTI-PRODUCTION SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care preiau link-uri de pe mathis.ro in scop comercial, publicitar sau in orice alt scop.

12.3 Confidentialitate. Siguranta datelor

AXC MULTI-PRODUCTION SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor. Prin inregistrarea pe mathis.ro declarati ca sunteti de acord ca datele dvs personale sa fie incluse in baza de date a companiei, care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare. De asemenea, va dati acordul implicit sa primiti informatii de la AXC MULTI-PRODUCTION SRL in scop publicitar, prin posta, telefon, email, sms sau alte mijloace de comunicare, cu mentiunea ca puteti refuza oricind primirea acestor informatii. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, AXC MULTI-PRODUCTION SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mai sus mentionate, datele personale furnizate de catre dvs. AXC MULTI-PRODUCTION SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb cu informatiile obtinute prin intermediul acestui site.

AXC MULTI-PRODUCTION SRL este inregistrata in Registrul General apartinind de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

12.4 Politica Cookies

Pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta de shopping online pe mathis.ro folosim Cookies, fisiere care contin seturi de caractere si care sunt trimise catre computerul utilizatorului atunci cind acesta foloseste siteul. Informatiile colectate de Cookies ne permit, pe de o parte, customizarea / personalizarea serviciilor si continutului oferit de mathis.ro in functie de necesitatile si preferintele individuale ale utilizatorului, si, pe de alta parte, intocmirea de statistici cu privire la utilizarea siteului. Datorita Cookies, browserul utilizatorului poate fi recunoscut de mathis.ro.

Toate informatiile colectate si inregistrate de Cookies sunt obtinute prin notificarea si acceptul utilizatorului cu privire la utilizarea de Cookies precum si posibilitatea de a dezactiva folosirea acestora.

Cele mai multe Cookies folosite de mathis.ro sunt sterse din computerul utilizatorului la terminarea sesiunii pe mathis.ro (“Session Cookies”). Alte Cookies sunt inregistrate in computerul utilizatorului si ajuta la identificarea acestuia la o noua sesiune pe mathis.ro (“Persistent Cookies”). Orice utilizator are dreptul sa blocheze, sa stearga sau sa dezactiveze aceste tehnologii. Utilizatorii pot gestiona Cookies-urile in browserul / computerul personal. Cookies-urile folosite de mathis.ro nu stocheaza informatii personale ca numele, adresa, detalii de plata; ele inregistreaza doar modalitatile in care este folosit siteul.

Mai jos gasesti o lista cu Cookies-urile utilizate de mathis.ro precum si modalitatea lor de utilizare:

• Essential cookies – aceste cookies permit efectuarea cumparaturilor pe mathis.ro. Fara aceste cookies nu ai putea adauga produse in cos, nu te-ai putea loga in cos, nu ai putea finaliza comanda pe site. 

•Analytics cookies – aceste cookies permit monitorizarea performantelor tehnice ale siteului prin folosirea datelor anonimizate (date care nu sunt legate de un utilizator in particular) sau prin evidentierea modalitatilor de utilizare a siteului: pe ce linkuri fac click utilizatorii, ce produse sunt vizualizate, ce produse sunt achizitionate, etc.

•Payment cookies – aceste cookies sunt folosite de partenerul nostru de plati online Mobilpay (www.mobilpay.ro).

•Social cookies – aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe mathis.ro pe respectivele retele. Mathis.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.

•Email cookies - aceste cookies sunt inregistrate in browserul tau de catre poviderul nostru de emailuri pentru a monitoriza performanta campaniilor de marketing implementate. Aceste cookies nu contin informatii personale si au ca scop sigular evidentierea celor mai importante produse si oferte catre utilizator.

Mathis.ro foloseste sisteme de analiza web puse la dispozitie de terti, ex Google Analytics - serviciul de analiza web oferit de Google Inc., pentru a monitoriza activitatea online a utilizatorului. Google Analytics foloseste Cookies, i.e. fisiere text plasate in computerul utilizatorului care permit efectuarea de analize despre folosirea siteului. Mathis.ro foloseste fisiere de logare pe server pentru a contabiliza utilizatorii care viziteaza siteul si pentru a eficientiza performantele tehnice ale acestuia. Folosirea mathis.ro implica acceptarea acestor activitati de monitorizare.

Legislatie:

Fara nici o limitare asupra drepturilor dvs de consumator, termenii si conditiile acestui site, precum si orice alte situatii, conflictuale sau ne-conflictuale, rezultate din utilizarea acestui site, vor fi guvernate si vor intra sub incidenta prevederilor legale ale Statului Roman.

12.5 Modificari

Ne rezervam dreptul de a modifica si revizui termenii si conditiile de mai sus, fara nici o notificare prealabila. Comanda dvs va intra sub incidenta termenilor si conditiile valabile la momentul confirmarii acesteia, cu exceptia situatiilor in care aceste modificari sunt cerute de legile in vigoare. 

12.6 Mentiuni

Persoanele care viziteaza mathis.ro pot face comentarii, comunicari, sugestii, sau pot solicita alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Accesul la site garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor AXC MULTI-PRODUCTION SRL, fara acordul scris al acesteia.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

12.7 Conflicte

Vom face tot posibilul ca orice conflict aparut intre AXC MULTI-PRODUCTION SRL si clientii sai sa fie rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictului intra in competenta instantelor de judecata din Romania.

12.8 Dispozitii finale

Lansarea unei comenzi pe mathis.ro implica automat acceptarea, fara obiectiuni, a termenilor si conditiilor de mai sus, acestea fiind echivalente cu un contract valabil incheiat. Termenii si Conditiile prezentate pe acest site se supun OUG 130/2000 & OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si nu afecteaza in nici un fel drepturile consumatorului prevazute de legea aflata in vigoare.

13. Date societate

AXC MULTI-PRODUCTION SRL

Sediul social: Bucuresti, Sector 3, Str. Voronet, Nr. 16Bis

Punct de lucru/Showroom: Bulevardul Aviatorilor, Nr. 41, Sector 1, Bucuresti
CUI : RO33513754

Numar inregistrare ONRC : J40/9883/2014
Banca: ING Bank - Sucursala Decebal
Cont bancar RON: RO85 INGB 0000 9999 0451 3761
Cod SWIFT: INGBROBU